2012. január 1., vasárnap

Meister Varrógép Erős!!! Teljes fémszerkezet. - Jelenlegi ára: 13 900 Ft


MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm.. Ezt 600 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Eladó a képen látható Meiister Varrógép a lopakodó: ) szép állapotban, tartozékokkal (csere talpak, orsók, tűkészlet.. és : )Valódi műbőr védőhuzattal: )
Ez  gépe masszív kivitelű aluházas félfordulatos rendszerű  szép állapotú masina. Nagyon egyszerű a kezelése nincs agyonbonyolítva így bárki könnyen használatba veheti.. A hangja is kellemes emellett jó gyors is. Varrástípusok: Egyenes varrás változtatható lépéshosszban és cikk-cakk változtatható varrás szélességben, erősített egyenes és cikcakk, gumírozott anyagok varrása, valamint az anyag továbbítója leengedhető gombvarráshoz. Ideális otthoni gép és a motorja jó erős, járása egyenletes csendes a fordulatszabályozása tökéletes.
A géphez egy hónap gari is tartozik.
A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni és a működését is elmagyarázom... Bármi van kérdezz!!
Ha esetleg más típust keresel csak tekerj lentebb a Galériába: )
Postázási költségek: Csomagként saját felelősségre 990 ft   egyébként  a vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vatera-futárral...
Jó szórakozást jó  licitálást az oldalon.



Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 09:01
. Meister Varrógép Erős!!! Teljes fémszerkezet. - Jelenlegi ára: 13 900 Ft