2012. január 29., vasárnap

nagy THOMAS SABO citrom-narancs VIRÁG CHARM+ Tasak - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


KÉSZÜLJ A KARÁCSONYRA! : -)
Thomas Sabo Charm Club márkajelzéssel (Thomas Sabo, TS 925) ellátott nagyméretű, szép citrom-narancsszínű virág charm, közepén kövekkel kirakva.  
 Akár nyakláncra is. Szép, klasszikus ékszer! : -)
Nem kell megrendelésre, 15-20 napos érkezésre várnod, a fotót én készítettem, licitálj bátran, akár holnap hordhatod. : -)
Csomagolás: Thomas Sabo ajándéktasak!
Nézz körül nálam, alakul a karácsonyi választék!
Személyes átvételre több helyen van lehetőség Budapesten (Andrássy út minden nap; Újpest, Budagyöngye, hetente egyszer), illetve Pest megyében( Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Páty, Biatorbágy, Etyek régió). Vagy postázom bélelt borítékban, ajánlott levélként, ára: 385 Ft.
AZ EURÓPAI UNIÓ  ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES  AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI  SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL  ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. (amennyiben ez a szöveg nem szerepel az aukció leírásában, úgy az eladót 1 éves garanciaadási kötelezettség terheli)



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 13:32
. nagy THOMAS SABO citrom-narancs VIRÁG CHARM+ Tasak - Jelenlegi ára: 2 200 Ft