2011. október 26., szerda

KARKÖTŐ GRÁNÁT - ARAGONIT ÚJ - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eladó a képen látható GRÁNÁT - ARAGONIT KARKÖTŐ. GUMIS. Aragonit: 8 mm, hossza: 19 cm.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni. Ha másnak vásárol ajándékba, akkor úgy válasszon, hogy koncentráljon erősen az ajándékozottra miközben nézegeti az ékszereket, és tudni fogja, melyiket kell választania.
GRÁNÁT:
Színe: szilikát átlátszótól átlátszatlanig
A neki tulajdonított gyógyhatások: anyagcsere, bőr, csontváz, fehérvér-sejtek, fájdalom, sebgyógyulás, menstruáció, vérkeringés, libidó, fejfájás, hemoglobin, láz, máj, potenciagyengeség, szív, vesék, vérszegénység
Pszichikai hatások: bosszúság, depresszió enyhítése, fantázia élénkítése, lidérces álmok megszüntetése
Csakra: gyökér és szív
ARAGONIT (aragonit-kalcit)
A neki tulajdonított gyógyhatások: túlterhelt állapotban erőt ad, nyugtató és építő hatású
Alkalmazható a gyomor, bél, porckorongok, ízületi bántalmak estén, szívverés egyenletességének szabályozása, elősegíti a kalcium anyagcserét.
Csillagjegy: Bak
Elem: levegő
Csakra: gyökércsakra, napfonatcsakra
A köveknek tulajdonított gyógyhatás leírását a következő irodalmakból ollóztam össze: Cassandra Eason: The Complete Crystal Handbook, Sterling, NYC 2010; Michael Gienger: Gyógyító Kövek Katalógusa, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; Angela Gentner-Günter Hohenberger: Gyógyító Kristályok Kislexikona, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; S. Sharamon-B. J. Baginski: Drágakő Karkötők, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2004; Sonja Heider: Gyógyító Kövek Könyve, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2011.


Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 23:03
. KARKÖTŐ GRÁNÁT - ARAGONIT ÚJ - Jelenlegi ára: 799 Ft