2011. október 25., kedd

AZURITE /S3/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 6 450 Ft

Eladó új munkavédelmi cipő!
Termékleírás: - biztonsági védőlábbeli bőrből, antisztatikus, olaj-és saválló, hajlkony kétrétegű PU talp, SRC fokú nedves kerámia és acél felületre bevizsgált csúszásmentességgel – acél lábujjvédő leeső tárgyak- és acál talplemez talpátszúrás ellen – PU orrborítás: plusz mechanikai, folyadékok és vegyszerek elleni védelem – szivacsos bokarész és békanyelv, energiaelnyelő sarokrész – kényelmes, nemszőtt, szellőző belső bélés – jó vízállósági és vízgőzáteresztő tulajdonságok
Méret: 36 – 48-ig
 
Általában mindegyik terméket raktári készletről próbálom értékesíteni, de kérem a megrendelés előtt egyeztessünk méretet, hogy félre tudjam rakni a terméket.  Méretegyeztetés után pontosat tudok mondani a termék adott méretben készleten létéről vagy esetlegesen a beérkezés várható időpontjáról. Köszönöm!
20. 000. - feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes!!!
Kérem nézzen körül a folyamatosan bővülő termékkínálatban!
A termék személyesen is megtekinthető , felpróbálható és átvehető Csepelen hétköznap 8-16 óra között vagy az esti órákban Zuglóban. Postai úton is van lehetőség a termék kiszállítására, melynek feltétele, hogy a termék ára + a postaköltség megérkezzen az adott bankszámlaszámra! Az összeg megérkezését követően a legrövidebb időn belül /általában még aznap/ postázzuk a terméket!


Jelenlegi ára: 6 450 Ft

Az aukció vége: 2011-10-23 21:16
. AZURITE /S3/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 6 450 Ft